top of page

Estrena a l'Atlàntida de Vic!

January 25, 2018

Avui divendres 26 de gener estrenem "Llibres per cremar" a l'Atlàntida de Vic. No podem estar més contents d'estrenar en aquesta sala amb la plètora de vigatans que compon el nostre equip. Hi serem avui i demà, però... alerta!, que les entrades pels dos dies ja s'han esgotat!

Si us heu quedat sense poder venir, comencem temporada al Maldà el dijous 1 de febrer i l'acabarem el 4 de març. No us la perdeu!

Nou any i menys d'un mes per estrenar!

January 01, 2018

Comencem l'any i encetem la recta final d'assajos de "Llibres per cremar" amb la Companyia Pyros. El dia 26 i 27 de gener estrenarem a Vic i escalfarem els motors per l'estrena de temporada al Maldà, on hi serem tot el febrer i la primera setmana de març.

Ganes màximes!

Comencen els assajos

October 21, 2017

Comencen els assajos de "Llibres per cremar" de la Companyia Pyros a Factoria SI. Gràcies a la residència que ens ha ofert l'Ignasi Guasch a Factoria SI, a Cornellà de Llobregat, avui han començat els assajos amb el Ramon Vila, la Paula Sunyer i jo, amb la Blanca Bardagil a la direcció.

 

L'escenografia i el disseny de llum aniran a càrrec de la Núria Vila Vilaregut, el vestuari el farà la Montse Albàs i la producció la compartiran l'Aina Bujosa i la Companyia Pyros.

Això ja comença!

"Llibres per cremar" al Maldà!

May 23, 2017

"Llibres per cremar", el debut de la Companyia Pyros, es farà al Maldà el febrer de 2018. Ahir 24 de maig vam assistir a l'acte de presentació de temporada 2017-2018. L'equip de Llibres per cremar està format per la directora Blanca Bardagil, i els actors Ramon Vila, Paula Sunyer i Roger Batalla.

Estigueu atents!

Neix la Companyia Pyros de teatre... i ja tenim obra de debut!

February 29, 2016

La Companyia Pyros és el meu projecte personal de teatre.

De vegades, trobo textos que no s'han fet, que ja s'han fet però no hi quadrava o que, directament, no m'han trucat per fer. Ara, amb la Companyia Pyros, vull tenir l'oportunitat d'apropar-me a obres que em fascinin, que pugui interpretar i traduir, i cosa igual d'important, que em permetin treballar amb l'equip que més m'encaixi per cada projecte.

Per poder conèixer, aprendre i créixer com a actor, traductor i persona.

Així mateix, tinc el goig de presentar-vos l'obra amb què debutarem. Es tracta de "Les combustibles" d'Amélie Nothomb, que en català serà "Llibres per cremar", i és un alegat sobre la importància de la literatura i de la cultura, fins i tot, quan es confronta als límits de la pròpia supervivència. Tres personatges estan sota un setge de guerra i, tancats en un pis, s’enfontaran a les idees, al fred i al triangle malaltís que s’estableix entre ells. Amb uns diàlegs sardònics i trepidants, les actituds del trio protagonista ens fan de mirall i ens plantegen la deshumanització a què ens veiem abocats, si prescindim d’allò que ens fa humans: la cultura.

Please reload

bottom of page