La Passió segons Sant Mateu a Terrassa

March 31, 2016

Em fa moltíssima il·lusió poder fer "La Passió segons Sant Mateu" amb l'Orquestra Simfònica del Vallès a Terrassa, la meva ciutat natal. Aquests dies de Setmana Santa, hem dut a diverses ciutats de Catalunya aquesta obra magna de Johann Sebastian Bach sota la direcció de Xavi Puig, i amb la companyia dels cors Bruckner, Ars Innova, els cors de cada ciutat i solistes de la talla de Marta Mathéu, Xavier Mendoza, Sara Blanch, Eulàlia Fantova o Roger Padullés. En aquesta adaptació de la Passió, l'Elíes Barberà (en el paper de Sant Mateu) i jo (en el paper de Jesús), narrem les vicissituds dels dos personatges bíblics. Demà divendres a les 21h al Centre Cultural.

 

Please reload

Madres, la nueva serie de Tele5

February 6, 2019

1/1
Please reload

March 6, 2019

January 28, 2018

January 26, 2018

January 8, 2018

December 22, 2017

Please reload

© Roger Batalla, 2014.
 

  • Instagram
  • Vimeo Classic